Workshop de fotografie subacvatică în Marea Roșie – Egipt – 22-29 august 2015

WEPA Expediții prezintă:

Workshop de fotografie subacvatică în Marea Roșie – Egipt
Brothers – Daedalus – Elphinstone
22-29 august 2015

Vă invităm să participați la cursul de fotografie subacvatică ce va avea loc în Marea Roșie – Egipt, la bordul vasului de scufundari M/Y Macys IN, în perioada 22-29 august 2015. Safariul de scufundări este organizat de Active Training – Dive Center, ghidul expediției va fi instructorul de scufundări Șerban Ionescu.
O săptămână de scufundări în Brothers & Daedalus Reef, bine cunoscute pentru recifurile spectaculoase, întâlnirile cu rechini și posibilitatea de a aborda fotografia subacvatică de la macro la pelagic și epave.
Cei interesați de fotografia subacvatică vor putea participa la 5 zile de curs de fotografie subacvatică, analize de imagini realizate în cadrul excursiei, testare de sisteme fotografice, sesiuni de intrebări și răspunsuri pe teme de fotografie subacvatică.
Acest curs se adresează nivelurilor începător și intermediar, celor ce doresc să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele de fotografiere subacvatică, cu orice tip de sistem fotografic.
Cursul va fi susținut de Alin Miu, fotograf subacvatic, membru al WEPA(Wildlife Ecology Photography Association), cu 8 ani de experiență în fotografia subacvatică, ce a fotografiat viața marină în diferite locuri de pe glob și a participat la diverse workshopuri și concursuri de fotografie subacvatică. El scrie pe singurul blog dedicat fotografiei subacvatice în limba română : www.fishtale.ro
În cadrul workshopului vor putea fi testate cele mai noi camere și carcase fotografice Olympus, oferite de MGT Educațional srl.

Organizatori:
Active Training – Dive Center
WEPA – Wildlife Ecology Photography Association

Detalii:
www.active-training.ro
www.wepa.ro
Powered by Olympus
www.olympus.ro
DSC06086-1

DSC06093-1

DSC06690-1
DSC05781-1


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest