Alin Miu

Alin Miu a început fotografia subacvatică odată ce a descoperit lumea adâncurilor, ca și scafandru recreațional. Imaginile ce le-a descoperit sub apa l-au facut să dorească să le împartă cu publicul larg. Faptul de a aduce la suprafață minunata lume a oceanului l-au motivat în a își îmbunătăți tehnica fotografică. În decursul anilor, scufundându-se din timp în timp în aceleași locații, a văzut că oceanul este tot mai afectat de impactul uman. A decis că este necesar să participe prin mijloace fotografice la creșterea notorietății problemelor ecologice ale vieții marine precum și în a contribui la activități de protejare a oceanului și lumii marine. Lumea marină, ce constituia unul dintre cele mai vibrante și abundente biosisteme, se străduie acum să supraviețuiască datorită pescuitului excesiv, populării supradimensionate a zonelor de coastă și schimbării climatice.

Alin scrie pe blogul său personal despre fotografia subacvatică, încercând să împărtășească din experiența personală cu alți pasionați de acest domeniu. Fishtale nu este doar o poveste despre pești și imagini cu lumea marină ci conține informații despre locații de scufundări, tehnică fotografică subacvatică, echipamente de scufundări și de fotografie – www.fishtale.ro

Acum el participă la expediții de fotografie subacvatică ce au ca scop activități de protejare a speciilor marine amenințate – Proiect Socorro 2015.

Printre realizările recente menționăm:


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest