Expoziție de fotografie subacvatică – Daedalus Reef – Rezervații marine

Ne pregătim de o nouă expoziție, de acestă dată despre rezervațiile marine din Marea Roșie. Echipa WEPA a susținut un workshop de fotografie subacvatică, în luna august, în unul dintre cele mai celebre locuri de scufundări din lume, Daedalus Reef – Marea Roșie. În acestă zonă ai posibilitatea de a prinde în cadru de la rechini și delfini până la creaturi minuscule, greu de observat cu ochiul liber, de la fotografia pelagică până la cea macro și desigur multe specii de pești de recif.

Expoziția prezintă o mică parte din peisajele din zonă și fauna marină din adâncuri.

Vă așteptăm să discutăm despre Marea Roșie cu recifele sale și fauna deosebită ce o întâlnim acolo, despre principalele amenințări ale ecosistemului marin, despre fotografia subacvatică, tehnici și echipamente.

Proiectul WEPA a fost susținut de Olympus prin MGT Educațional, Seneca Anticafe, Agenția Aquavita și Active Training Dive Center.

Expoziția este găzduită de Seneca Anticafe, str. Arhitect Ion Mincu nr.1, București și va putea fi vizitată în perioada 07 noiembrie – 31 noiembrie 2015. Vernisajul expoziției va avea loc în data 06 noiembrie 2015, orele 18.30.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest