Menu

Donaţi

Donații

Cei ce doresc să ne acorde ajutorul lor în proiectele noastre pot face donații în contul:RO26INGB0000999904841325, ING Bank. Puteți dona 2% din impozitul pe venit folosind Formularul 230, care este precompletat cu datele AFME. Termenul limită de depunere a Formularului 230, completat de către dvs., este 25 mai. Formularul va trebui depus la sediul ANAF de care apartineți ca și jurisdicție. Dacă doriți ca să trimitem noi formularul completat de dvs. către ANAF vă rugăm să ne contactați, folosind formularul de contact.
De ce să donați?

Pentru a putea continua proiectele ce le avem în derulare, AFME are nevoie de un buget anual care să acopere costurile pentru fiecare program în parte. Prin actul generos al dvs., ne puteți ajuta în a atinge obiectivele pe care ni le propunem pentru fiecare proiect în parte.

De ce să deveniți Sponsor?

Suntem mereu în căutarea de sponsori și parteneri în proiectele noastre. Puteți să vă alaturați proiectelor noastre iar în schimb vă putem oferi toate resursele și modalitățile de care dispunem, pentru a vă returna cele mai bune beneficii pentru investiția dvs.