Despre descoperirea unui nou SPECIMEN

ERATĂ: Menționăm că nu am fost contactați de nici un reprezentant al media pentru verificare sau confirmarea informațiilor apărute în presă.
Stimați domni/doamne din media,
Referitor la știrea aparută ieri(09.06.2015) pe diferite canale media, despre cei doi fotografi români care au descoperit o nouă specie subacvatică, dorim să vă mulțumim pentru interesul arătat față de proiectul nostru și vă informăm pe această cale că NU este vorba de o nouă specie de diavol de mare (Manta birostris) descoperită, ci de un exemplar care nu a mai fost fotografiat în apele Mexicului(în informațiile noastre formularea este de SPECIMEN și nu SPECIE). De asemenea, Island, Barefoot, Flyer și Fourteen nu sunt specii diferite ci exemplare diferite ale aceleiași specii, respective Manta birostris, aflate deja în baza de date a Manta Pacific Research Group.
Oricât de mult ne-am dori să fim considerați descoperitorii unei noi specii marine, considerăm că cititorii dvs. trebuie să fie corect informați. Mai multe informații despre acest proiect găsiți pe site-ul asociației noastre www.wepa.ro și dacă doriți vă putem pune la dispoziție și imagini pentru ilustrarea corespunzătoare a articolului.
Vă mulțumim și vă invităm cu această ocazie să participați la vernisajul ce va avea loc Joi 11.06.2015 la Muzeul Antipa.
Cu considerație,
Membrii WEPA


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterest