Menu

Parteneri

Proiect Socorro 2015 – Expediția a fost sponsorizată cu aparatură fotografică Olympus prin MGT EDUCATIONAL SRL, unic distribuitor pentru România. Echipa a avut la dispoziție un aparat foto mirrorless Olympus OM-D E-M1 cu lentile M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO și M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II.

Noul E-M1 oferă un mare grad de libertate de fotografiere, la acea calitate dorită. Foloseşte standardul Micro Four Thirds și integrează un număr impresionant de tehnologii sofisticate, cum ar fi senzorul Live MOS și procesorul de imagine TruePic VII, DUAL FACT AF, control WiFi extins de pe smartphone – toate cu o calitate remarcabilă a imaginii, ridicând seria OM-D la un nivel cu totul nou.

A fost votată „Cea mai bună cameră foto mirrorless cu obiective interschimbabile” în 2013, de către DPREVIEW, şi a primit distincţia „Produsul Anului” într-un sondaj realizat în 2013 în rândul cititorilor DPREVIEW.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” este una dintre cele mai vechi instituţii de cercetare a biodiversităţii şi de educare şi culturalizare a publicului. Este, în acelaşi timp, şi una dintre cele mai cunoscute şi apreciate „baze de date” prin colecţiile sale, unele dintre ele valori ale tezaurului mondial.